BINE AȚI VENIT

Eleganța, rafinamentul, intimitatea, liniștea și aerul curat caracterizează pensiunea Casa Zânelor care vă așteaptă să-i fiți oaspeți. Ambientul și dotările pot satisface și cele mai exigente gusturi.

Casa Zânelor este locul în care tu și familia ta, grupul tău de prieteni, colaboratori sau parteneri de afaceri puteți lucra, vă puteți odihni, distra sau pur și simplu "încarca bateriile".

Situată în imediata apropiere a municipiului Cluj dar totodată departe de tumultul vieții cotidiene, Casa Zânelor vă așteaptă să-i treceți pragul pentru a petrece clipe de neuitat.

De ce să vă petreceți sărbătorile în capitala Transilvaniei?
Pentru că puteți vizita cele mai frumoase obiective turistice: Salina Turda, Cascada Valul Miresei...
Mai mult >>

CAMERĂ DUBLĂ MATRIMONIALĂ
Facilitati camere

CAZARE CLUJ

Veți beneficia de 60 locuri de cazare în 28 de camere; apartamente de lux, junior suite, camere single (cu pat matrimonial), camere duble (cu 2 paturi individuale), toate personalizate și dotate la cele mai înalte standarde, cu grup sanitar propriu, televizor, telefon, internet, minibar, terase.

  • LCD TVs 28 ''
  • Telefon si acces la internet WIFI
  • Produse ingrijire personala
  • Halate de baie (apartament)
  • Prosoape si cearsafuri bumbac
  • Papuci confortabili
  • Uscator de par
  • Minibar
  • Aer conditionat

REZERVA ACUM

RESTAURANTUL NOSTRU

În dorinţa de a veni în întâmpinarea oricăror cerinţe am creat un spaţiu în care clasicul se îmbină cu modernul, un spaţiu unde puteţi avea o întâlnire de afaceri, puteţi celebra ocazii speciale sau pur şi simplu puteţi petrece o seară romantică alături de persoana iubită, muzica riguros aleasă vă va face să trăiţi clipe minunate. Veţi fi răsfăţaţi în această ambianţă cu delicatese culinare speciale. Vă invităm să descoperiţi ce înseamnă ospitalitatea şi eleganţa.
Capacitatea restaurantului de 80-100 de persoane și spațiu special amenajat într-un foișor (45-50 persoane) ne permite organizarea unor evenimente speciale.

 REZERVA ACUM

SALA DE CONFERINTA SI EVENIMENTE

În dorinţa de a veni în întâmpinarea oricăror cerinţe am creat un spaţiu în care clasicul se îmbină cu modernul, un spaţiu unde puteţi avea o întâlnire de afaceri,

Casa Zânelor vă pune la dispoziţie o sală de conferinţă cu o capacitate de 50 locuri, complet utilată, dotata corespunzator cu videoproiector, flipchart, instalatie de sunet sa.

De asemenea sala poate fi aranjata pentru diferite evenimente din viata: intalniri de afaceri, zile de nastere, botez, ...

 Vă așteptăm ! Rezervari:
+40 757-016.313

UNDE NE GĂSIȚI

HOME Despre noi Cazare Sala spa Restaurant Sala nunti Contact

HOME Despre noi Cazare Sala spa Restaurant Sala nunti Contact
Top